Πολιτική

Ο Τατσόπουλος, ο “μεγάλος στοχαστής” Βύρων Πολύδωρας και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα”, κριτικάροντας παράλληλα τον Βύρωνα Πολύδωρα.

«Δεν μπορώ να είμαι ο 180ος βουλευτής. Το είχα πει και δεν το αλλάζω. Γιατί δεν πρέπει να ξεκινήσουμε ένα νέο παραμύθι προδοσίας και αποστασίας… Σας βεβαιώ ότι το έχω κρίνει, ήδη, δεν θα είμαι ο 180ος, αλλά ο 121ος που θα πει «όχι» στον Πρόεδρο», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχολιάζοντας πληροφορίες της εφημερίδας «Έθνος» ότι ο βουλευτής Βύρων Πολύδωρας λέει πως αν λείπει μια ψήφος, ο ίδιος θα δώσει θετική ψήφο, ο κ. Τατσόπουλος είπε:

«Ο Βύρων Πολύδωρας που είναι μεγάλος στοχαστής σου λέει, «ε, άμα είναι 179, θα βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου». Εγώ σου λέω ότι αυτοί οι οκτώ (σσ: οκτώ βουλευτές που λείπουν για τους 180, με βάση εκτιμήσεις ότι συγκεντρώνονται 172) είναι Γολγοθάς για να βρεθούν».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εσωκομματικά μηνύματα Ανδρουλάκη: Πρέπει ο καθένας μας να κάνει σοβαρή αντιπολίτευση - Δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ
«57 άνθρωποι χάθηκαν, 57 οικογένειες θρήνησαν και θρηνούν. Πρέπει να έχουμε σεβασμό γιατί οι άνθρωποι αυτοί περνάνε μια μεγάλη περιπέτεια στη ζωή τους» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Βουλή
10