Πολιτική

Ο Τσίπρας θέτει τον ΣΥΡΙΖΑ σε προεκλογική ετοιμότητα

Σε προεκλογικούς τόνους έγινε η συνεδρίαση του πολιτικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με τον Αλέξη Τσίπρα να αναφέρεται στα δυο θέματα που έχει αναδείξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα επενδύσει πολιτικά το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι καλά έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και έχει αναδείξει ως κυρίαρχο θέμα τα νομοσχέδιο για τα εργασιακά καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανούν τα πραγματικά προβλήματα της πανδημίας.

Εξέφρασε μάλιστα την άποψη πως η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από την πανδημία ενώ προέβλεψε πως θα υπάρξει νέο κύμα brain drain.

Στο δεύτερο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι η λειτουργία της βουλής λέγοντας πως τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος της Βουλής εσκεμμένα δεν προχωράνε στην επίλυση του θέματος.

Μάλιστα αναφέρθηκε στις δυο ερωτήσεις που έχει κάνει για την παιδεία αλλά και στα θέματα της δημοκρατίας τα οποία έχουν μείνει αναπάντητα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν περιοδείες όλων των στελεχών σε όλη την Ελλάδα ενώ αποφασίσθηκε να δουλέψουν οι οργανώσεις σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για την κάρτα εργασίας: «Στον τουρισμό μόνο τον Μάιο δηλώθηκαν 1000% περισσότερες υπερωρίες»
Ο πρωθυπουργός τόνισε πως τον Μάιο υπήρξε τεράστια αύξηση στις υπερωρίες και ξεκαθάρισε πως αλλάζουν και στην πράξη οι καταστάσεις λόγω της εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας
Κυριάκος Μητσοτάκης
5
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 3
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 10