Πολιτική

Ο Βαρουφάκης προανήγγειλε νέο κόμμα – “Ραντεβού σε δύο μήνες”

Την εμφάνιση νέου κόμματος, συνδεδεμένου με το DiEM25, ανήγγειλε με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

“Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα” ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης.

Νέα πολιτική κίνηση από τον Αλαβάνο

Ο κ. Αλαβάνος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Θέμα 104,6″ ανακοίνωσε πως η νέα κίνηση θα φτιαχτεί μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

«Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο». Σχετικά με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Αλέκο Αλαβάνο, ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να συνεργαστούν. «Αν με ρωτάτε υπάρχει χώρος για να είναι μέσα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν περιορίζομαι στην Αριστερά»

«Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της αριστεράς. Δεν αρκεί μια συνεργασίας αριστεράς. Υπάρχουν κινήσεις μέσα στην ελληνική κοινωνία, στο δημοσιογραφικό κόσμο,.. στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης» είπε σχετικά με το «στίγμα» του νέου εγχειρήματος.

«Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθούν όλα τα στοιχεία εκείνα που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της. Κάθε θετικό στοιχείο, όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά της αντιπολίτευσης για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης: «Ανεπαρκή», «ασπιρίνες», «κοροϊδία»
ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για καθυστερημένες παρεμβάσεις, το ΚΚΕ καταγγέλλει στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, ενώ κατά την Ελληνική Λύση και τη ΝΙΚΗ δε λύνουν το πρόβλημα
Πρατήρια καυσίμων
ΚΥΣΕΑ: Πέρασαν και τα 5 εξοπλιστικά προγράμματα των 5 δισ. ευρώ – Νέος αρχηγός στο Λιμενικό ο Χρήστος Κοντορουχάς
Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό, εγκρίθηκαν και τα πέντε εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ επιλέχθηκε και ο νέος αρχηγός του Λιμενικού
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας προσέρχεται στο ΚΥΣΕΑ
Δημοσκόπηση Interview: Στο 28,7% η ΝΔ, χαμηλές πτήσεις για τα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η ενίσχυση της ΝΔ θα μπορούσε να συνδέεται και με τη διεθνή αστάθεια, καθώς η ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή φαίνεται να ενισχύει τη συσπείρωση γύρω από την κυβέρνηση
Εκλογές 7