Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα

Στα όσα είπε στη συνέντευξή στον «Real Fm» ο Αλέξης Τσίπρας για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και την ακρίβεια απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «αδυνατεί να αντιληφθεί ή να παραδεχτεί τα προφανέστατα». 

«Σε αντίθεση με το τραγικό επίπεδο διεθνούς εκπροσώπησης, κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας, η Ελλάδα είναι σήμερα σημαίνουσα περιφερειακή δύναμη με βαρύνοντα ρόλο στον κόσμο που άλλαξε μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Αυτό πιστοποιήθηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Η.Π.Α., η οποία προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση» σημειώνει ο Γιάννης Οικονόμου, σε γραπτή δήλωσή του. 

Και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας δεν κατάλαβε αυτό που παραδέχθηκαν μέχρι και οι Τούρκοι: ότι ο Πρωθυπουργός με τις τοποθετήσεις του και με τον τρόπο που έθεσε τα ζητήματα, ενίσχυσε πολύ σημαντικά τις ελληνικές θέσεις. Ο κ. Τσίπρας ζητάει ουσιαστικά από τον Πρωθυπουργό να ακολουθήσει την τακτική της Τουρκίας». 

«Στο ζήτημα της ακρίβειας, που είναι παγκόσμιο πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας είναι ο μοναδικός πολιτικός στον πλανήτη που έχει μια εύκολη λύση για όλα. Έχει έτοιμο ένα νόμο και ένα άρθρο για να την ξορκίσει», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα Φλωρίδη – Γιαννούλη στη Βουλή για τα περί «περιθωριακών κομμάτων»: «Ξέρουν για ποια μίλησα» – «Έλεος με τη χυδαιότητα»
«Ο υπουργός να μας ορίσει τι θεωρεί “περιθωριακά” κόμματα και τι θεωρεί ανακόλουθο στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στη Βουλή 3