Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Οι Έλληνες έχουν δει τι κρύβεται πίσω από το προσωπείο του

Με ανάρτησή του στα social media απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσία του στη συγκέντρωση για τη σημερινή (09.11.2022) απεργία.

«Ο κ. Τσίπρας τα μόνα που «προσέφερε» στους πολίτες ήταν ψέματα, φόροι και περικοπές λόγω των ασυνάρτητων επιλογών του. Και σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει» ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία και προσπαθεί να βυθίσει την χώρα στην αστάθεια και την ανέχεια για άλλη μια φορά, αναζητώντας απεγνωσμένα πολιτικό διέξοδο από το πολιτικό του τέλμα».

 

Όλη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Οι άνθρωποι της εργασίας και της δημιουργίας γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση έχει καταφέρει, εν μέσω αλλεπάλληλων δομικών διεθνών κρίσεων, να προστατεύσει -στο μέτρο του εφικτού και καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες- την ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις της ακρίβειας στα αγαθά και την ενέργεια: με διαρκείς ενισχύσεις, με μείωση των φόρων, με αύξηση του βασικού μισθού, με βελτίωση της εργατικής νομοθεσίας, με μείωση της ανεργίας. Ο κ. Τσίπρας τα μόνα που «προσέφερε» στους πολίτες ήταν ψέματα, φόροι και περικοπές λόγω των ασυνάρτητων επιλογών του. Και σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει, πέρα από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες. Βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία και προσπαθεί να βυθίσει την χώρα στην αστάθεια και την ανέχεια για άλλη μια φορά, αναζητώντας απεγνωσμένα πολιτικό διέξοδο από το πολιτικό του τέλμα. Οι Έλληνες έχουν δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το προσωπείο του κ. Τσίπρα και δεν ξεχνούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8