Πολιτική

Οικονόμου: Όπως και το 2015 ο κ. Τσίπρας υπόσχεται δικαιοσύνη και θα μοιράσει πολλή αδικία

«Η ιστορική εμπειρία έχει δείξει ότι μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της δικαιοσύνης μεσολαβεί πάντοτε μια άβυσσος. Όπως και το 2015, ο κ. Τσίπρας υπόσχεται δικαιοσύνη και θα μοιράσει πολλή αδικία. Όσα ασύδοτα τάζει οδηγούν και πάλι στη διάλυση, την ανασφάλεια, τη θεσμική εκτροπή και τη χρεοκοπία», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη.

Και επισημαίνει: «Οι πολίτες ξέρουν ότι οι ακατάσχετες υποσχέσεις του έχουν τόση αξία όση είχαν και τα εγκαίνια των μουσαμάδων που παρουσίαζε σαν Μετρό Θεσσαλονίκης το 2018. Η διαφορά μας είναι ότι στο τέλος της φετινής χρονιάς εμείς παραδίδουμε στους Θεσσαλονικείς ένα πλήρως λειτουργικό Μετρό, ενώ παράλληλα εκτελούνται άλλα 30 εμβληματικά έργα που αλλάζουν την πόλη. Το χειρότερο για εκείνον είναι ότι τη διαφορά αυτή την γνωρίζουν από προσωπική τους εμπειρία οι πολίτες».

Μάλιστα, ο κ. Οικονόμου στο «υστερόγραφο» της δήλωσής του τονίζει: «ΥΓ: Το να φορά πατριωτικό και δημοκρατικό προσωπείο αυτός που ασυγχώρητα άφησε περιθώριο σε εθνικιστικές εξάρσεις περί τάχα “μακεδονικής” γλώσσας, αυτός που συγκυβέρνησε με εθνικολαϊκιστές, αυτός που δεν ψήφισε την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και τις διεθνείς συμμαχίες ενίσχυσης της πατρίδας, συνιστά θράσος απύθμενο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τεράστια ενεργειακά deal ανακοινώνονται σήμερα στο Ζάππειο – Αμερικανική απόβαση για την Σύνοδο Ελλάδας – ΗΠΑ
Η Αθήνα χαρακτηρίζει την ισχυρή Αμερικανική παρουσία στη χώρα και τη στρατηγική συνεργασία «ψήφο εμπιστοσύνης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα και την ελληνική κυβέρνηση»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπουργοί 5
Μητσοτάκης σε υπουργούς Ενέργειας και Εσωτερικών των ΗΠΑ: «Η Ελλάδα αποτελεί τη φυσική πύλη εισόδου του αμερικανικού LNG στην Ευρώπη»
«Η Ελλάδα είναι διαχρονικά σταθερός σύμμαχος των ΗΠΑ, ένας στρατηγικός σύμμαχος, από γεωπολιτικής πλευράς, στην περιοχή», τόνισε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ, επίσης παρούσα στη συνάντηση
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Doug Burgum, τον Αμερικανό υπουργό Ενέργειας, Chris Wright και την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο Μέγαρο Μαξίμου 159
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης»
Η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στα γεγονότα του 2015 όταν κλήθηκε να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας: «Δεν δείλιασα» - Το βιβλίο του πρωθυπουργού κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου
Βιβλίο Αλέξη Τσίπρα: «Ώρα ν’ ακουστεί η δική μου φωνή» – Προδημοσίευση από τον πρόλογο της «Ιθάκης» 147