Πολιτική

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ακραία υποκριτής να μιλά για πλειστηριασμούς όταν έκανε 17.125 το 2018

Απάντηση έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα για την επίθεση που εξαπέλυσε με αφορμή τους πλειστηριασμούς. «Είναι ακραία υποκριτικό ο κ. Τσίπρας να μιλά σήμερα για το θέμα των πλειστηριασμών», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας ο Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα και στα όσα δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» για τους πλειστηριασμούς αναφέρει:

«Είναι ακραία υποκριτικό ο κ. Τσίπρας, με 17.125 πλειστηριασμούς το 2018 και εκπονημένο πρόγραμμα για 18.241 πλειστηριασμούς το 2019, με τα νομοθετήματα του οποίου αφέθηκαν απροστάτευτα τα σπίτια των αδύναμων και ταυτόχρονα επιβραβεύτηκαν οι συστηματικοί κακοπληρωτές, να μιλά σήμερα για το θέμα των πλειστηριασμών».

Επιπλέον, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πολιτεύεται με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και πριν από το 2015: Mε ακραία διχαστικό λόγο και υποσχόμενος εύκολες λύσεις «με ένα νόμο κι ένα άρθρο».

Τονίζει ότι εδώ και πάνω από τρία χρόνια ο κ. Τσίπρας πίστευε ότι, υπό το βάρος των τεράστιων κρίσεων που ενέσκηψαν, η Ελλάδα θα κατέρρεε και μαζί της και η κυβέρνηση.

«Καθώς όμως αυτή η μεγάλη αποτυχία δεν ήρθε και οι εκλογές πλησιάζουν, αποφάσισε να επανέλθει στη στρατηγική της σκανδαλολογίας. Η «σκανδαλολογία» και η «ηθικολογία», στις οποίες επιδίδεται με πάθος, δεν είναι λύση στο πρόβλημα της πολιτικής του ανεπάρκειας. Δεν είναι σωσίβια, όπως ελπίζει. Αλλά είναι το μόνο που ξέρει να κάνει», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Interview: 12,2% το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, 29% αναποφάσιστοι και άλλο κόμμα, «πάνω» ο Τσίπρας, «πέφτει» η Καρυστιανού
Όπως προκύπτει από τη σύγκριση με τα προηγούμενα ευρήματα της δημοσκόπησης της Interview, η ΝΔ καταγράφει μείωση των ποσοστών της κατά 2,3% και το ΠΑΣΟΚ αύξηση κατά 0,3%
Εκλογές 22
Παύλος Μαρινάκης για εκλογές: «Ιερός ο σταυρός προτίμησης, λάθος κάθε σκέψη υποβάθμισής του»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε τα σενάρια λίστας και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου για τις επόμενες κάλπες, επιμένοντας παράλληλα στην ενισχυμένη αναλογική
Παύλος Μαρινάκης