Πολιτική

Οικονόμου σε Τσίπρα: Ασέβεια και εξαπάτηση των συνταξιούχων ήταν ο νόμος Κατρούγκαλου, που πετσόκοψε τις συντάξεις

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε συνάντηση με συνταξιούχους στο Αιγάλεω από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε χαρακτηριστικά πως «ασέβεια και εξαπάτηση των συνταξιούχων ήταν ο νόμος Κατρούγκαλου, που πετσόκοψε τις συντάξεις, και οι τεράστιες καθυστερήσεις στην εκκαθάριση και απόδοση των συντάξεων».

Παράλληλα ο κ.Οικονόμου επεσήμανε πως η κυβέρνηση, πέτυχε την εκκαθάριση των εκατοντάδων χιλιάδων εκκρεμών συντάξεων, τη γρήγορη πλήρη απόδοσή τους και ήδη περνάει στο στάδιο αύξησης των συντάξεων. «Αυτό είναι έμπρακτος σεβασμός και αναγνώριση προς τον συνταξιούχο» αναφέρει.

Τέλος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει: «ο κ. Τσίπρας, με την τακτική να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια, έχει την εντύπωση ότι μπορεί να ξαναξεγελάσει τους συνταξιούχους. Υπερτιμώντας τον εαυτό του υποτιμά τους πολίτες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο
Γιώργος Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει ένα πολύ μεγάλο διπλωματικό κεφάλαιο που μας καλεί να αναλάβουμε γενναίες πρωτοβουλίες
Ως επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας εδώ και πολλούς μήνες σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία να χτιστεί μια δομημένη σχέση...
Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης