Πολιτική

Ομπάμα καλεί Τσίπρα – Συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ!

Συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στη Βαρσοβία.

Η συνάντηση Ομπάμα – Τσίπρα θα γίνει αύριο στις 15.30 το μεσημέρι (τοπική ώρα), στη Βαρσοβία, στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου του ΝΑΤΟ.
Η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του Αμερικανού Προέδρου, θα είναι διάρκειας μισής ώρας περίπου και η ατζέντα θα περιλαμβάνει το ελληνικό πρόγραμμα και χρέος, ζητήματα που αφορούν την Ευρώπη (Brexit), προσφυγικό, αλλά και θέματα περιφερειακής ασφάλειας.
Τον τελευταίο ενάμισι μήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει συναντηθεί, επίσης, με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης: «Δε θα αφήσω κανέναν να αμαυρώσει την πορεία μου»
Η αποχώρησή του από το κυβερνητικό σχήμα έρχεται στον απόηχο των αντιδράσεων για την υπόθεση των τίτλων σπουδών και των διορισμών του, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «τοξική αντιπολίτευση»
Mακάριος Λαζαρίδης 40
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
16