Πολιτική

Ώρα 12:00 ανακοινώνεται το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Όλες οι πληροφορίες για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν

Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα πριν από το Μνημόνιο ΙΙ, κατάργηση των χαρατσιών και φόρους μόνο για όσους έχουν μεγάλη περιουσία προβλέπει μεταξυ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Αθηναϊδα, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προβλέπει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και υποσχέσεις ότι δε θα επιβληθούν νέοι φόροι.

Στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος, αναφέρεται ότι θα καταργηθούν οι εφαρμοστικοί νόμοι του Μνημονίου και κυρίως εκείνοι για τις μειώσεις μισθών, συντάξεων αλλά και τα εργασιακά.

Θα υπάρξει αναφορά για το δημόσιο έλεγχο στρατηγικών τομέων της οικονομίας, όπως η ΔΕΗ, αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση.

«Δε θα βάλουμε νέους φόρους στη μεγάλη πλειοψηφία. Θα βάλουμε εκεί που υπάρχουν ενδείξεις φοροδιαφυγής, εισφοροδιαφυγής και μεγάλη περιουσία» δήλωσε ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά στις τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα διαφωνεί με την ανακεφαλαιοποίηση αλλά θέλει αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, να γίνει με κοινές μετοχές με δικαίωμα και όχι χωρίς ψήφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEWSIT – Στο 2,3% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Επτά κόμματα στη Βουλή – Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις

Καταγγελίες Α. Γεωργιάδη για τον ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

Τι σημαίνει η λέξη Τσίπρας!

Τσίπρας:Θα ακυρώσω το πρόγραμμα λιτότητας – Θα φορολογήσω τους πλούσιους για ν’αυξήσω τις συντάξεις

Γεμάτο ψέμματα το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Είναι ηλίθιο και τρέλα!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85