Πολιτική

Οργή Λοβέρδου για την αδυναμία των κομμάτων να εκδώσουν κοινό πόρισμα

Οργισμένα αντέδρασε ο υπουργός Απασχολησης Ανδρέας Λοβέρδος για την αδυναμία των κομμάτων

να καταλήξουν σε ένα κοινό πόρισμα στην εξεταστική για το Βατοπέδι.

“Χθες το βράδυ άκουσα ότι μια εξεταστική θα καταλήξει σε 5 χωριστά πορίσματα και αναρωτιέμαι: αν είναι 5 χωριστά, πως θα έρθει ένα από αυτά στην Ολομέλεια, για να πάμε σε Προκαταρκτική. Πώς θα δουλέψει έτσι; Με 5 χωριστές γνώμες; 

Και συνέχισε : “Θα έρθουν εδώ 5 πορίσματα; Βγάζουμε τα μάτια μας. Δικαιοσύνη και χρειαζόμαστε και όχι κομματοκρατία”.

Απαντώντας ο Κώστας Μαρκόπουλος εκ μέρους της ΝΔ επιτέθηκε στον Πρόεδρο της Εξεταστικής, Σήφη Βαλυράκη για στοχοποίηση του ειδικού ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού.
 
Θυμίζουμε οτι στην εξασέλιδη  επιστολή που έστειλε χθες ο Πρόεδρος της εξεταστικής Σήφης Βαλυράκης προς τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Εμμανουήλ Ρούσσο – Παπαδάκη καταγγέλλει ότι ο πρώην ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός από πρόθεση προέβη σε συγκριμένες κινήσεις προκειμένου να μη λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη εμπλεκόμενα πρόσωπα για όλες τις πράξεις που τέλεσαν.

Ο κ. Μαρκόπουλος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ οτι για να δημιουργήσει κλίμα, φωστήρες καναλιών, παπαγαλάκια και παραμυθατζήδες, διαρρέουν στοιχεία.

“Πάτε να ποινικοποιήσετε την πολιτική ζωή. Για να ακυρωθεί η αντιπολιτευτική φωνή της ΝΔ που ήταν στην κυβέρνηση πριν. Να μην χρησιμοποιείτε την δικαιοσύνη, όπως σας βολεύει”, είπε ο κ. Μαρκόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Πέντε κόμματα … πέντε διαφορετικά πορίσματα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας – Μακρόν στο προεδρικό: Οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η μακρά σχέση φιλίας και συνεργασίας
«Η επίσκεψη Μακρόν σηματοδοτεί ταυτόχρονα την επέκταση και τη διεύρυνση αυτών των σχέσεων προς όφελος όχι μόνο των δύο λαών, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης»
Κωνσταντίνος Τασούλας και Εμανουέλ Μακρόν