Πολιτική

Οργή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τις κατηγορίες των συνδικαλιστών ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους

Οργισμένη είναι η αντίδραση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για εκείνους τους ενστόλους που εκπροσωπώντας συναδέλφους τους λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν την δουλειά τους. 
«Αυτοί που διαρρέουν ότι δεν τους αφήνουμε να κάνουν την δουλειά τους είναι αυτοί που δεν κάνουν την δουλειά τους, ενώ θα έπρεπε να την κάνουν», σχολίασε στο newsit.gr κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τις αντιδράσεις συνδικαλιστών αστυνομικών μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων εναντίον του Α.Τ. Ομονοίας το βράδυ της Δευτέρας (15/10/2018).
Από χθες μέχρι σήμερα, συνδικαλιστές αστυνομικοί κάνουν δηλώσεις με τις οποίες κατηγορούν την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Μάλιστα ο  πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών δήλωσε πως “η ηγεσία και η Πολιτεία δεν έχουν διάθεση να συλλάβουν τους αντιεξουσιαστές”!
Αποκορύφωμα των αντιδράσεων ήταν η σημερινή αποδοκιμασία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη από αστυνομικούς όταν επισκέφθηκε το Α.Τ. Ομονοιας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θλίψη για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πρασιανάκη – Τα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου
«Υπηρέτησε με αφοσίωση τις αξίες της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης
Γιώργος Πρασιανάκης 1
Αλέξης Τσίπρας: Η αριστερά είναι χρήσιμη στα δύσκολα – Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού για την ομιλία του στη Σορβόννη
«Η αριστερά που πατάει τα πόδια της στη γη και δεν αρκείται να διαμαρτύρεται, να καταγγέλλει και να αντιστέκεται, αλλά τολμά να πάρει την ευθύνη της διακυβέρνησης»
Ο Αλέξης Τσίπρας 6