Πολιτική

Οργισμένος ο Καραμανλής για τα σενάρια ανατροπής Σαμαρά

Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που συνάντησαν πρόσφατα τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στη Βουλή μεταφέρουν την... οργή του για τα σενάρια που μιλούν για αλλαγή πρωθυπουργού.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει ήδη διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει το σχηματισμό κυβέρνησης με άλλο πρωθυπουργό, αντί του Αντώνη Σαμαρά (σ.σ. όπως έγινε τον Νοέμβριο του ’11 με τον Λουκά Παπαδήμο), αναφέρει Το Έθνος της Κυριακής.

Βουλευτές που τον είδαν στο γραφείο του στη Βουλή αναφέρουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι σταθερή του θέση είναι πως «μια επιχείρηση αλλαγής εκλεγμένου πρωθυπουργού χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές αποτελεί πολιτική ανωμαλία που παραπέμπει σε άλλες εποχές».

Στο Μέγαρο Μαξίμου… “τρίβουν” τα χέρια τους για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού

«Μπορεί να μη συμφωνεί σε όλα με την κυβέρνηση, μπορεί να έχει επιφυλάξεις με επιλογές και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έμενε απαθής σε μια τέτοια προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά», σημειώνουν οι βουλευτές.

Η θέση του Κώστα Καραμανλή είναι γνωστή και στο Μέγαρο Μαξίμου, που φυσικά δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη στάση του πρώην προέδρου του κόμματος.

«Γνωρίζοντας πως απέναντί τους θα έχουν και τον πρώην πρωθυπουργό, θα το ξανασκεφτούν, διότι θα καταλάβουν ότι μια τέτοια επιχείρηση το μόνο αποτέλεσμα που θα είχε είναι να εκτεθούν οι ίδιοι στα μάτια της κοινής γνώμης και να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί τους στόχοι», συμπληρώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίνι υπουργικό στο Μαξίμου λίγες ώρες πριν από το κρίσμο ραντεβού με την τρόικα

Γ. Πανούσης: Να κοπούν προνόμια και μισθοί από τους βουλευτές

Κάλεσμα Τσίπρα σε… αντάρτικο: Καταψηφίστε τα μέτρα κι ελάτε στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας με… κοτσίδα, καταθέτει στεφάνι στο Πολυτεχνείο

Τζαμτζής για το… παξιμάδι: Αιχμές για εσωκομματικό πόλεμο

Το 55,5% των πολιτών δε θέλει εκλογές – ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σημειώσατε… Χ σε δυο νέες δημοσκοπήσεις

Γιώργος: Εμπειριών συλλέκτης είμαι…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
32
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21