Πολιτική

Όταν ο Ανδρέας Πάτσης είχε πέσει θύμα διάρρηξης – Το «βαρύ» πελατολόγιο ανάμεσά τους και σεΐχηδες

Θύμα διάρρηξης είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει το 2016 ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Ανδρέας Πάτσης γιατί δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις κατά το κόμμα του για την αγορά κόκκινων δανείων.

Το θέμα είχε δημοσιεύσει το 2016 το newsit.gr και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η κλοπή χαρακτηριζόταν ως περίεργη. Οι δράστες τότε, είχαν αρπάξει τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές του γραφείου του δικηγόρου Ανδρέα Πάτση, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του newsit.gr ο δικηγόρος, Ανδρέας Πάτσης, είχε «βαρύ» πελατολόγιο. Ανάμεσα στους πελάτες του ήταν σεΐχηδες, προβεβλημένα στελέχη μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων, ακόμα και πολιτικοί. Μάλιστα οι υποθέσεις που είχε χειριστεί κατά καιρούς ήταν από τις πλέον σοβαρές που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Οι διαρρήκτες είχαν μπει στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου τα ξημερώματα της Τρίτης, 05/04/2016 πραγματοποιώντας διάρρηξη στην πόρτα του γραφείου, σε πολυκατοικία τις Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι δράστες είχαν πάρει σκληρούς δίσκους υπολογιστών στους οποίους ήταν αποθηκευμένα έγγραφα και δικογραφίες από τις κατά καιρούς σοβαρές υποθέσεις που έχει χειριστεί ο δικηγόρος
Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά τα κατατόπια, καθώς φρόντιζαν να αποφεύγουν τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό των γραφείων. 

Παράλληλα, προφανώς σε μια προσπάθεια να “θολώσουν τα νερά” για τις έρευνες που θα ακολουθούσαν, οι άγνωστοι άρπαξαν διάφορα αντικείμενα αλλά και μικροποσά που βρήκαν στα γραφεία των συνεργατών του κ. Πάτση.

Η κλοπή έγινε γνωστή την επομένη το πρωί, όταν οι συνεργάτες του Α. Πάτση πήγαν στο γραφείο για να πιάσουν δουλειά, και είδαν την ακαταστασία που επικρατούσε στους χώρους λόγω της… έρευνας που είχαν κάνει οι κακοποιοί.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία και βέβαια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που “σάρωσαν” το χώρο προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που ενδέχεται να άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
1
Ανδρέας Λοβέρδος για την ένταξή του στη ΝΔ: Επιλογή μου να στηρίξω τη σταθερότητα – Οι πολίτες δεν βλέπουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ως εναλλακτική
«Δεν φοβάμαι τίποτα. Ο πολιτικός είναι για να σκέφτεται και να δρα, όχι να φοβάται. Με τον κ. Μητσοτάκη, είχαμε συμφωνήσει πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν είτε λίγο πριν, είτε λίγο μετά τη ΔΕΘ», επεσήμανε.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος
100
Τέσσερις μήνες αναμονής στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα: Οι σύμμαχοι και οι αντίπαλοι
Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είπε ότι δεν θα πρέπει να γίνει άλλη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ, χρεώνοντας με τον τρόπο του στον Αλέξη Τσίπρα μία νέα εσωκομματική κρίση
Ο Αλέξης Τσίπρας 2
Όλο το παρασκήνιο της προσχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - Η «μάχη» του κέντρου από τη ΝΔ
Ο Α. Λοβέρδος είχε εδώ και πολύ καιρό επαφές με την Πειραιώς, ενώ ήδη από τα μέσα Ιουλίου, σε συνέντευξή του είχε δηλώσει σιβυλλικά ότι «στις επόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος θα είμαι παρών»
Ανδρέας Λοβέρδος και Κυριάκος Μητσοτάκης 22