Πολιτική

Όταν ο διερμηνέας του Ερντογάν αποκάλεσε τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη των δηλώσεών του και ενώ όλοι κρέμονταν από τα χείλη του ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό αποκαλώντας τον με το επίθετό του. Ο διερμηνέας όμως μπερδεύτηκε και αποκάλεσε τον πρωθυπουργό με το όνομα του αείμνηστου πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που βρίσκομαι ξανά στην Αθήνα», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την συνεδρίαση του 5ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω στο πρόσωπο του κυρίου πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη τις ελληνικές αρχές για την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν σ’ εμένα και την αντιπροσωπεία μου», μετέφρασε ο διερμηνέας.

Δείτε το στο 08:05

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
5
Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
«Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Hussein al-Sheikh
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος