Πολιτική

Οχετός Παναγιώταρου: Ύμνοι στον Χίτλερ – “Αρρώστια η ομοφυλοφιλία” – ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μία φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος προχώρησε σε άκρως προκλητικές δηλώσεις μιλώντας στην εκπομπή "60 seconds του αυστραλιανού καναλιού Channel 9.

O κ. Παναγιώταρος με τις δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα, καθώς ο ίδιος αποκάλεσε τον Χίτλερ σημαντικό πρόσωπο, σημειώνοντας πως “σε κάθε ιστορική περίοδο κάποιοι κάνουν τη βρώμικη δουλειά”. 

Επέμεινε και στις προκλητικές του δηλώσεις τουι για τον σκηνοθέτη της παράστασης στο θέατρο Χυτήριο τον οποίο είχε αποκαλέσει “Αλβανή αδελφή”. Μάλιστα, συνέχισε στο ίδιο τροπάριο και πήγε και ένα βήμα παραπάνω αποκαλώντας την ομοφυλοφυλία “αρρώστια”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναγιώταρος: Ετοιμαστείτε και για άλλα βίντεο – Ευθεία απειλή της Χρυσής Αυγής και για άλλες αποκαλύψεις τύπου Μπαλτάκου!

Μπάχαλο η Βουλή! Μέτωπο Χρυσής Αυγής – ΑΝΕΛ: “Είστε φασίστες”

Καταγγελία βόμβα Κεγκέρογλου: Προμηθευτής των Γιατρών του Κόσμου ο Ηλίας Παναγιώταρος
Απειλούν με νέες αποκαλύψεις οι χρυσαυγίτες – Κασιδιάρης: Έχω βίντεο και με βουλευτές άλλων κομμάτων – Παναγιώταρος: Μίλησα κι εγώ με τον Μπαλτάκο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
9
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26