Πολιτική

“Όχι” από την Ένωση Κεντρώων στο “αντιδεξιό μέτωπο” – “Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει δεξιό κόμμα”

"Πόρτα" φαίνεται πως ρίχνει η Ένωση Κεντρώων στην κυβέρνηση και στο κάλεσμα στελεχών της για τη συγκρότηση ενός "αντιδεξιού μετώπου".

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «στελέχη της κυβέρνησης καλούν σε αντιδεξιό μέτωπο, όμως πολλές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ είναι δεξιές και έχουν μεταμορφώσει το ΣΥΡΙΖΑ σε δεξιό κόμμα».

Κατόπιν τούτου η Ένωση Κεντρώων διερωτάται «Τι αντιδεξιό μέτωπο θα γίνει, όταν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει δεξιό κόμμα; Παίζουμε με τις λέξεις ή κοροϊδεύουμε τον κόσμο;» και σημειώνει: «Η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, η τροπολογία για τους μουφτήδες, και τα μνημόνια των τριών τελευταίων ετών δεν αφήνουν περιθώρια καμιάς προσέγγισης Ένωσης Κεντρώων και ΣΥΡΙΖΑ. Η Ένωση Κεντρώων ούτε σε δεξιό μέτωπο μπαίνει, ούτε σε κολοβό αντιδεξιό».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα οφείλει να έχει το βλέμμα της από το Γιβραλτάρ μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό» – Τι είπε για Τουρκία
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφερε ως παράδειγμα την πρόσβαση στη διώρυγα του Σουέζ, χαρακτηρίζοντάς την «ζήτημα επιβίωσης» για την Ελλάδα και τα λιμάνια της χώρας μας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων των δύο Παγκοσμίων Πολέμων – «Φόρος τιμής σε όσους θυσιάστηκαν»
«Με την από κοινού κατάθεση στεφάνων, αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσους υπηρέτησαν και θυσιάστηκαν» έγραψε σε ανάρτησή της η Αμερικανίδα πρεσβευτής
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5