Πολιτική

“Πάγος” από Τσίπρα στην άρση του εμπάργκο στον ΣΚΑΙ

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός φρενάρει την άρση του εμπάργκο που έχει επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΙ, παρά το γεγονός ότι οι βουλευτές την ζητούν.

Μπορεί οι βουλευτές και οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν να αρθεί το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ καθώς η χώρα βρίσκεται σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και αυτοί βρίσκονται εκτός των πολιτικών συζητήσεων, στο Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν άλλες σκέψεις.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται ιδιαίτερα αρνητικός στην άρση του εμπάργκο, καθώς έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από την αναφορά των υπευθύνων του τηλεοπτικού σταθμού ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την βομβιστική ενέργεια εις βάρος του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα στις συζητήσεις που έγιναν τον τελευταίο διάστημα γι αυτό το θέμα – και παρά τις θετικές εισηγήσεις άλλων στελεχών – ο πρωθυπουργός εξέφρασε την άποψη ότι δεν είναι δυνατόν να κατηγορείται η κυβέρνηση ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης και την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ να σπάει το εμπάργκο.

Στην Κουμουνδούρου πάντως πληθαίνουν οι οχλήσεις από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν από την ηγεσία του κόμματος να ξαναδεί την στάση της απέναντι στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου γεγονός που μπορεί δείχνει ότι το θέμα δεν φεύγει καθόλου από το τραπέζι των συζητήσεων. Για την ώρα πάντως το εμπάργκο ισχύει για όλους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουν την είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ στην προεκλογική περίοδο όπου βάση του νόμου θα υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος εμφανίσεων των κομμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ
«Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας» το συλλυπητήριο μήνυμα Ανδρουλάκη για την απώλεια της Σύλβας Ακρίτα
»Παρούσα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ» τονίζει για τη Σύλβα Ακρίτα ο Νίκος Ανδρουλάκης
Σύλβα Ακρίτα: Τα συλλυπητήρια του Νίκου Ανδρουλάκη – «Αποχαιρετώ μία ασυμβίβαστη αγωνίστρια της δημοκρατίας»