Πολιτική

Πάλι κοιμήθηκε ο Νίκος Φίλης μέσα στη Βουλή – ΦΩΤΟ

O υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης παλιά του τέχνη κόσκινο δεν μπόρεσε για άλλη μία φορά να συγκρατηθεί μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής και... κοιμήθηκε!

Για άλλη μία φορά λοιπόν ο Νίκος Φίλης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη νύστα του και από τα υπουργικά έδρανα έκλεισε τα μάτια του και κοιμήθηκε.

Δίπλα του ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης που αν και μεγαλύτερος έμενε ξύπνιος αν και φαινόταν πως είναι κουρασμένος από το πόσο διαρκεί η κοινοβουλευτική διαδικασία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση ΥΠΑΑΤ σε Λιακούλη για την ευλογιά: Τα ίδια λέει και η Λατινοπούλου
«Ή δεν έχει διαβάσει τις απαντήσεις ή επιλέγει να τις αγνοεί» αναφέρει το υπουργείο, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη παραπληροφόρηση σε ζήτημα με σοβαρές οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη