Πολιτική

Παναγιώτης Ψωμιάδης για κόμμα Καρυστιανού: «Δεν μου άρεσε, δεν είδα ενθουσιασμό, είναι ερασιτέχνες» 

Η αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά - Τι απάντησε για τη Μαρία Καρυστιανού
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης το πρωί της Παρασκευής (22.05.2026) μίλησε στον ΑΝΤ1 για την παρουσία του στη χθεσινή παρουσίαση του κόμματος της Μαρίας Καρυστιανού.

«Πήγα, όπως πήγα στον Αλαβάνο, όπως είχα πάει και στην Παπαρήγα, όπως έχω πάει και σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ», είπε,  ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πήγα να ακούσω, γιατί σε μια Δημοκρατία, ή στη δήθεν Δημοκρατία, γιατί δεν έχουμε απόλυτη Δημοκρατία, πρέπει να ακούς όλες τις θέσεις» εξήγησε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γιατί βρέθηκε στην εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού.

Ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε στη συνέχεια πως βρέθηκε στην εκδήλωση από περιέργεια, προκειμένου, όπως είπε, να ακούσει τις θέσεις που παρουσιάστηκαν.

Ο κ. Ψωμιάδης ρωτήθηκε επίσης αν η παρουσία του στην εκδήλωση έγινε έπειτα από συνεννόηση ή συμφωνία με τη Μαρία Καρυστιανού. Ο ίδιος το αρνήθηκε, λέγοντας: «Ούτε έχω βρεθεί, ούτε έχω μιλήσει με την κ. Καρυστιανού. Ήταν και κάποια επιθυμία κάποιων φίλων μας. Καθίσαμε όσο έπρεπε να καθίσουμε, είδα την εικόνα, η οποία δεν μου άρεσε. Δεν είχε νεολαία, δεν είδα ενθουσιασμό».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν αυτή ήταν η αιτία που αποχώρησε νωρίτερα από την εκδήλωση, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε σε πιο έντονο ύφος: «Το τι θα κάνω δεν θα απολογηθώ σε κανέναν. Αυτό δεν αφορά κανέναν».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς τι ακριβώς δεν του άρεσε από την εκδήλωση για το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης σημείωσε: «Δεν είχε νεολαία, δεν είχε ενθουσιασμό, ήταν μόνο ηλικιωμένοι». Παράλληλα πρόσθεσε ότι δεν του άρεσε η εικόνα της απουσίας του συνόλου των γονέων που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη.

Ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε ακόμη ότι η εικόνα που παρουσιάστηκε ήταν, κατά την άποψή του, μια εικόνα που ήθελε να περάσει η κ. Καρυστιανού, με ερασιτέχνες στο πλευρό της. «Δεν γίνεται αυτό να συνεχιστεί έτσι. Πρέπει να περάσει στο καινούργιο. Είναι νέοι και δεν έχουν την εμπειρία», είπε.

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας: «Ας περιμένουμε την κίνηση του Αντώνη Σαμαρά». Όπως σημείωσε, εκτιμά ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα βγει μπροστά, καθώς, κατά την άποψή του, «το έχει ανάγκη η κοινωνία».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκη Κεραμέως για κατάργηση περικοπών συντάξεων χηρείας: Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία
Από τον Αύγουστο επανέρχεται το 70% για χιλιάδες δικαιούχους - Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή, με το ΠΑΣΟΚ να καταλογίζει καθυστέρηση και το ΚΚΕ να υπενθυμίζει τις παλαιότερες μειώσεις
Νίκη Κεραμέως
ΠΑΣΟΚ: Δέσμευση για μείωση του κόστους ρεύματος κατά 20% έως το 2027 – «Αποτυχία της κυβέρνησης στην ενέργεια»
Με αιχμές για την αγορά, την Πτολεμαΐδα 5 και τη διασύνδεση με την Κύπρο, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι «οι λίγοι κερδίζουν και η πραγματική οικονομία χάνει»
ΣΤ ΠΑΣΟΚ για ενέργεια
6
Κουτσούμπας απαντά στον Μητσοτάκη μέσω ChatGPT για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το AI βρήκε σε 5 δευτερόλεπτα αυτά που δεν άκουσε»
Ο γγ του ΚΚΕ αντέδρασε στην αναφορά του πρωθυπουργού ότι η αντιπολίτευση δεν μιλά για το AI, θέτοντας το ερώτημα αν η τεχνολογία θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες ή «τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων»
Κουτσούμπας, ΚΚΕ
5