Πολιτική

Παναγιωτόπουλος: Όχι σε κάθε εκδοχή επιθετικότητας και αναθεωρητισμού

«Όχι σε κάθε εκδοχή επιθετικότητας και αναθεωρητισμού», τονίζει με σημερινή του ανάρτηση στο Facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος συνόδευσε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στις πληγείσες από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς πόλεις Μποροντιάνκα, Μπούτσα και Ιρπίν της Ουκρανίας.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό του ουκρανικού λαού παρέχοντας αρωγή και στήριξη. Ως μέλος του ΝΑΤΟ εργάζεται για ενισχυθεί περαιτέρω η ενότητα και η συνοχή της Συμμαχίας» ανέφερε ο υπουργός.

Και πρόσθεσε: «Όχι σε κάθε εκδοχή επιθετικότητας και αναθεωρητισμού. Ναι στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ουκρανίας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
36
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 14