Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάνος Σκουρλέτης: Έξαλλος με διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά επί των ημερών του

Πάνος Σκουρλέτης: Έξαλλος με διαρροές του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά επί των ημερών του
Eurokinissi

Εξοργισμένος εμφανίζεται ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης από τις διαρροή των στελεχών της Κουμουνδούρου ότι επί των ημερών του τα οικονομικά του κόμματος δεν ήταν νοικοκυρεμένα.

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης λένε ότι το χρονικό διάστημα που ήταν γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης εξοφλήθηκε το δάνειο επτά εκατομμυρίων ευρώ που είχε πάρει το κόμμα στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Επί των ημερών του μειώθηκε κατά 40% ο αριθμός των επαγγελματικών στελεχών, ενώ υπήρξε εξορθολογισμός και στους μισθούς όσους στελεχών εργάζονταν επαγγελματικά στην Κουμουνδούρου.

Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν εκείνος που είχε ζητήσει από τους βουλευτές να δίνουν την συνδρομή τους στο κόμμα, όταν οι περισσότεροι από αυτούς εμφανιζόντουσαν να αντιδρούν σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι συνεργάτες του πρώην Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ λένε ακόμα ότι ο Πάνος Σκουρλέτης έχει στοιχεία για ό,τι λέει και προκαλεί την άλλη πλευρά να απαντήσει δημοσιοποιώντας και αυτή τα στοιχεία της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις