Πολιτική

Παπακώστα για επίθεση Ρουβίκωνα: Να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση που ζημιώνει την χώρα

«Πρέπει να αξιολογηθεί από την αρχή το πλαίσιο φύλαξης των στόχων» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στην ιρανική πρεσβεία, που εξέθεσε τον αστυνομικό φρουρό. Ταυτόχρονα ζήτησε να σταματήσει η επικοινωνιακή εκμετάλλευση του περιστατικού, γιατί ζημιώνει την εικόνα της χώρας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, τόνισε πως και το συγκεκριμένο περιστατικό θα πρέπει να αξιολογηθεί, και πως κινούνται ήδη οι απαραίτητες διαδικασίες.

Αναλυτικά η δήλωση της Κατερίνας Παπακώστα

«Προφανώς πρέπει να αξιολογήσουμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, αυτό είναι το πρώτο. Προφανώς αξιολογώντας το περιστατικό, θα δούμε, θα αξιολογήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι διαδικασίες οι οποίες κινούνται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι, προς χάριν της επικοινωνίας, ζημιώνεται ως μη όφειλε, πολύ η εικόνα της χώρας από κάποιους οι οποίοι βλέπω ότι έχουν υιοθετήσει παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές, προκειμένου να επιτύχουν αυτή την επικοινωνία. Ζημιώνοντας, πάρα πολύ την εικόνα της χώρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση της Αθήνας στις δηλώσεις της Ζαχάροβα: Κατάφωρη παραβίαση η τουρκική εισβολή στην Κύπρο – «Ατυχής αναφορά» για το πραξικόπημα του 1974
Οι διπλωματικές πηγές, παρέπεμψαν στη διεθνή κοινότητα για το Κυπριακό ως «ευθεία παραβίαση του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και των Ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών»
EPA 80
Πηγές ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έγινε παρέμβαση για να συγκαλυφθεί μια «πράσινη» υπόθεση που ζημίωσε το ελληνικό δημόσιο σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ
«Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για στενό συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος παρενέβη προκειμένου να διαγραφεί ποσό ύψους 400.000 ευρώ» τονίζουν πηγές της ΝΔ
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 5