Πολιτική

Παπαθανασίου ή Ιακωβίδου στην θέση του παραιτηθέντος ‘Αρη Σπηλιωτόπουλου;

Ο πρώην υπουργός και νυν Πρόεδρος των ΕΛΠΕ Γιάννης Παπαθανασίου, είναι ο πρωτος επιλαχών για να πάρει την θέση του παραιτηθέντος Αρη Σπηλιωτόπουλου ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτείται για να διεκδικήσει την δημαρχία της Αθήνας.

Ωστόσο, επειδή ο κ. Παπαθανασίου τοποθετήθηκε πρόσφατα στην θέση αυτή δεν είναι σίγουρο ότι θα δεχθεί να επιστρέψει στο κοινοβούλιο.

Αν συμβεί αυτό, τότε επόμενη στην σειρά είναι η Τάνια Ιακωβίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι χρυσές εφεδρείες της κυβέρνησης και η κινούμενη άμμος της Κεντροδεξιάς

Φαρμακερός Πάγκαλος στο twitter: Τσίπρα τσόγλανε…

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «μπιφ» Παύλου Μαρινάκη - «Ριζοσπάστη» και η ερώτηση της ΕΦΣΥΝ που δεν απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο χρόνος είναι περιορισμένος»
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού, ωστόσο, ακούστηκε δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη να λέει ότι «για τρίτη χρονιά ο Ριζοσπάστης αποκλείεται, διαμαρτυρόμαστε εντόνως»
Κυριάκος Μητσοτάκης
3