Πολιτική

Παππάς: Εκλογές φαντασιώνεται ο Μητσοτάκης

“Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές... Εκλογές θα γίνουν το 2019” είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Παππάς επιτέθηκε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης λέγοντας πως “εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα”.

Μάλιστα εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα σε πείσμα πολλών που προβλέπουν διάστημα άνω των δύο μηνών, ενώ μίλησε για κοινή γραμμή Σόιμπλε και ΔΝΤ, υπογραμμίζοντας ότι πλέον “λιγοστεύουν όλο και περισσότερο όσοι υποστήριζαν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει το ελληνικό πρόγραμμα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Να αποσύρει τη δήλωση «βεντέτα σημαίνει έγκλημα τιμής»
«Μπροστά στην πρωτοφανή οκταήμερη σιωπή του φιλελεύθερου Πρωθυπουργού για τα αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια, ο κ. Μαρινάκης κατέφυγε στα ψέματα και τους γκεμπελισμούς», απαντά το ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η συνεργασία της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα Τσίπρα δεν μπορεί να ανατρέψει την ηγεμονία της Δεξιάς
«Μπορεί ένα τέτοιο κοινό ψηφοδέλτιο να διαμορφώσει τους όρους για τη δημιουργία μίας νέας πλειοψηφίας; Μακάρι να ήταν εύκολο, ωραία θα ήταν»
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάρτηση στο TikTok για τις φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ για τους νέους – «Για να δούμε τι απάντησαν»
Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι τα μέτρα εγκρίθηκαν ήδη από τη Βουλή στις 7 Νοεμβρίου και στάθηκε ιδιαίτερα στον μηδενισμό φόρου για νέους εργαζόμενους
Κυριάκος Μητσοτάκης
11