Πολιτική

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης – Οι λόγοι της παραίτησης

Την παραίτησή του υπέβαλε την Παρασκευή (31.07.2020) στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης.

Ο πρώην δικαστικός λειτουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στείλει επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό, όπου εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

«Oι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις», ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κράνη για την προσφορά του στο έργο της κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητές του θα ασκεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, όπως σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας για την Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη: Υπηρέτησε τη Δημοκρατία κατακτώντας τον σεβασμό όλων
«Συνδύασε την αγάπη για την Ελλάδα, την αφοσίωση στην ακαδημαϊκή διδασκαλία, την διακονία στην νομική επιστήμη και το πάθος για την προσφορά στα κοινά», είπε μεταξύ άλλων
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ
Άδωνις Γεωργιάδης – Ζωή Κωνσταντοπούλου: Συνεχίζεται η κόντρα τους – «Θα της κάνω μήνυση τη Δευτέρα», «μιλάμε για παρακράτος»
Ο υπουργός Υγείας έκανε παρέμβαση στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» και ακολούθησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, με την μεταξύ τους σύγκρουση να μην έχει τέλος
Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
25