Πολιτική

Παρασκευόπουλος: Οργισμένη διάψευση για τον δράστη της επίθεσης κατά αστυνομικών!

Τριάντα περίπου άτομα επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών το βράδυ της Πέμπτης, 01.11.2018 στην Πειραιώς και ο Νίκος Παρασκευόπουλος παίρνει θέση για τα όσα γράφτηκαν.

Όπως σας έχει ενημερώσει το newsit.gr, οι άνδρες ενός περιπολικού σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο καθώς κινούνταν περίεργα και με τη μουσική στη διαπασών. Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη. Πώς “εμπλέκεται” ο Νίκος Παρασκευόπουλος ο οποίος απαντά.

Το χρονικό

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο άρχισαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες κατά των αστυνομικών.

Πληροφορίες που είδαν το “φως” της δημοσιότητας ανέφεραν πως ένας εκ των δραστών, φέρεται να είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για επίθεση εναντίον Πακιστανού, αλλά απελευθερώθηκε εκμεταλλευόμενος τα ευεργετήματα του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ο… άμεσα ενδιαφερόμενος, Νίκος Παρασκευόπουλος, διέψευσε τα παραπάνω με μια οργισμένη δημοσίευση στο Facebook, στην οποία κάνει λόγο για συκοφαντίες.

nikos paraskevopoulos

Αναλυτικά ο Νίκος Παρασκευόπουλος αναφέρει:

“Με αφορμή νέα ψευδή είδηση περί αποφυλάκισης δράστη με το Νόμο Παρασκευόπουλου

Όπως φαίνεται η βιομηχανία παραγωγής ψευδών ειδήσεων περί το «Ν. Παρασκευόπουλου» έχει φουλάρει τις μηχανές της.
Η νέα ψευδής είδηση αναφέρεται σε Ρομά (γιατί άραγε η ειδική αναφορά μειονότητας;) δράστη του οποίου η ποινή ανεστάλη την 31/10/2018 για μια τριετία, χωρίς οποιαδήποτε χρήση αποσυμφορητικών διατάξεων, όπως ο «νόμος Παρασκευόπουλου».

Πρόσθετη σχεδόν περιττή λεπτομέρεια, ότι η ισχύς του τελευταίου αποσυμφορητικού νόμου που ψηφίστηκε με τη συμβολή μου έχει ούτως ή άλλως λήξει από 21.9.2017 (νέος νόμος 4489).

Η μισαλλοδοξία έχει φθάσει από καιρό σε επίπεδα ασυδοσίας. Και κάποιοι παριστάνουν πως αγνοούν, ότι όχι μόνο ο πρώτος ισχυρισμός, αλλά και η διάδοση συκοφαντιών ενδιαφέρουν εξίσου τον Ποινικό Κώδικα”.

Δείτε την ανάρτηση

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νικήτας Κακλαμάνης απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η κλήρωση για τους ανώτατους δικαστές στην υπόθεση Τριαντόπουλου θα γίνει τη Δευτέρα
Απαντήσεις έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενημερώνοντας...
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης
Μητσοτάκης σε Σίσι: Οι χώρες μας πυλώνες σταθερότητας – Προειδοποίηση σε Ερντογάν: Κανένα παράνομο τετελεσμένο δεν μπορεί να έχει ισχύ στο μέλλον
«Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε αυτή την εταιρική στρατηγική σχέση με την Ελλάδα, με αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο Πρόεδρος της Αιγύπτου
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλ Σίσι 11
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Στον «αέρα» η πλατφόρμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες – Τι θα ισχύσει με τις ταυτότητες
«Βρισκόμαστε πια στις τελευταίες συνεννοήσεις, οι πλατφόρμες που χρειάζονται είναι έτοιμες και μένει μέσα στον Μάιο να βγούμε στον αέρα», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Η εφαρμογή gov.gr wallet στα κινητά
«Πυρά» Κακλαμάνη κατά Κωνσταντοπούλου μετά τις καταγγελίες της για τη δικογραφία των Τεμπών - «Επιθυμεί προνομιακή πρόσβαση»
«Να πει ότι ψάχνει δικαιολογίες για τη μη ενημέρωση των βουλευτών της, οι οποίοι για πρώτη φορά χθες πήγαν να δουν τη δικογραφία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής
Ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης 10