Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μαρινάκη: «Αδιανόητο να μιλά η ΝΔ για τοξικότητα, ο Μητσοτάκης είναι ο αρχιτέκτονας»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Τσουκαλά να κάνει λόγο για «υποκρισία» της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της τοξικότητας.

«Αδιανόητο να μιλά ο κ. Μαρινάκης και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τοξικότητα», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς, υποστηρίζοντας ότι «ο πρωθυπουργός είναι ο αρχιτέκτονας της τοξικότητας».

Στη δήλωσή του, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δημιούργησε και υπέθαλψε την “Ομάδα Αλήθειας”», ενώ της καταλογίζει ότι έχει καταστήσει «καθημερινή πρακτική την πολιτική δολοφονία χαρακτήρων» και ότι «επενδύει στον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβερνητική πλειοψηφία για επιθέσεις στη Δικαιοσύνη και για προσβολή των θεσμών, «όταν αυτοί ασκούν τις συνταγματικές τους αρμοδιότητες».

Η δήλωση του Κώστα Τσουκαλά 

«Αδιανόητο να μιλά ο κ. Μαρινάκης και η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τοξικότητα. Ο πρωθυπουργός είναι ο αρχιτέκτονας της τοξικότητας.

Δημιούργησαν και υπέθαλψαν την “Ομάδα Αλήθειας”, έκαναν καθημερινή πρακτική την πολιτική δολοφονία χαρακτήρων και επενδύουν σήμερα στον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

Επιτίθενται στη δικαιοσύνη, προσβάλλουν τους θεσμούς όταν αυτοί ασκούν τις συνταγματικές τους αρμοδιότητες.

Βουλιάζουν τη χώρα στον βούρκο και επιλέγουν την πόλωση διαιρώντας την κοινωνία για να επιβιώσει πολιτικά ο πρωθυπουργός.»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυλωνίτης «μαζεύει» τα περί συνεργασιών με ΕΛΑΣ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση Ελευθερίας: «Μόνο με το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα μπορεί να ηττηθεί η ΝΔ»
«Χωρίς πολιτική αυτονομία δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική πολιτική αλλαγή», τονίζει ο βουλευτής Κέρκυρας και καλεί τον «δημοκρατικό κόσμο» να συσπειρωθεί γύρω από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Αλέξανδρος Αυλωνίτης 5
Φαραντούρης μετά τις καταγγελίες Σδούκου και το «χαριεντιζόσασταν σε υπουργούς»: «Απάντησα πολιτικά και μόνο»
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ απορρίπτει την καταγγελία περί σεξιστικής αναφοράς και υποστηρίζει ότι απάντησε σε αντίστοιχη φράση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Νικόλας Φαραντούρης
25
Γεωργιάδης για την γιατρό της Καρνεάδου: Απατεώνισσα, στους ελέγχους έκρυβε το μηχάνημα για να μην εντοπίζεται
Ο υπουργός Υγείας απέρριψε τις επικρίσεις για τους ελέγχους στο παράνομο ιατρείο του Κολωνακίου - Τι απάντησε για το Σώμα Επιθεωρητών, τα «νανογιλέκα» και το MedWatch
Άδωνις Γεωργιάδης 33