Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Η προσπάθεια διάσπασης από τον Παπανδρέου έπεσε στο κενό

Παρά την φυγή μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ προς το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, στην Χαριλάου Τρικούπη νοιώθουν ανακουφισμένοι γιατί η επιχείρηση διάσπασης του κόμματος από τον γιο του ιδρυτή έπεσε στο κενό.

“Η προσπάθεια διάσπασης του ΠΑΣΟΚ απέτυχε”, τονίζει με δήλωσή του ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και επισημαίνει: “Η συντριπτική πλειοψηφία των θεσμικών οργάνων, των στελεχών και των μελών του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και βγαίνει μπροστά. Εμείς θα δώσουμε την κρίσιμη μάχη της 25ης Ιανουαρίου του 2015 με το ΠΑΣΟΚ”.

“Μένουμε όρθιοι και προχωράμε με σεβασμό στην ιστορική μας διαδρομή, στο παρόν αλλά και στην προοπτική της Δημοκρατικής Παράταξης” υπογραμμίζει τέλος, ενώ μιλώντας στον ραδιοσταθμό REAL FM χαρακτήρισε ιστορικό λάθος την κίνηση Παπανδρέου να ιδρύσει κόμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ.Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου κρίνονται και παίζονται όλα όσον αφορά την πορεία της χώρας και όχι με δημοψηφίσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πολάκης για εκλογή προέδρου ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να έχει την κοινωνική αποδοχή – Πού διαφώνησε με Φάμελλο
«Ο αρχηγός πρέπει να συγκεντρώνει την κοινωνική αποδοχή, άρα δεν είναι καλό να γίνουν βήματα πίσω» είπε ο βουλευτής Χανίων για τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Σοφία Ζαχαράκη: Αναστολή φοιτητικής ιδιότητας για 24 μήνες σε όσους συλλαμβάνονται για επεισόδια μέσα στα Πανεπιστήμια
Η υπουργός Παιδείας είπε στους πρυτάνεις ότι το θέμα της βίας στα πανεπιστήμια «είναι ψηλά στην ατζέντα της κυβέρνησης» και τους ζήτησε να ενεργούν σύμφωνα με τα «εργαλεία» που τους δίνει η νομοθεσία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 13