Πολιτική

ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη για δημογραφικό: Αποσπασματικές κινήσεις καταδικασμένες να αποτύχουν

Την αντίθεση του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την αντιμετώπιση του δημογραφικού, εξέφρασε ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος.

Στο σχόλιό του για τις δηλώσεις Μητσοτάκη για το δημογραφικό πρόβλημα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος αναφέρει: «Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις που εκφράζουν καλές προθέσεις, με αποσπασματικά όμως βήματα και πιλοτικά προγράμματα, χωρίς εγγυημένο προϋπολογισμό, χωρίς υποδομές, χωρίς νέο, εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό στην οικονομία της φροντίδας δεν αποτελούν συνολική και αποτελεσματική λύση.

Η συνέπεια και η αξιοπιστία του ΠΑΣΟΚ στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος είναι διαχρονικά αποτυπωμένη στις διακομματικές πρωτοβουλίες συναίνεσης, που φέρουν τη σφραγίδα μας, αλλά και σε κοινωνικές πολιτικές που υλοποιήσαμε.

Το πρόγραμμα κοινωνικής στέγης μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης που εισήγαγε πρώτος στη δημόσια συζήτηση ο Πρόεδρος Ν. Ανδρουλάκης, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του οξύτατου δημογραφικού ζητήματος παρέχοντας ασφαλή προοπτική για νέα ζευγάρια και μονογονεϊκές οικογένειες», καταλήγει η γραπτή δήλωση του κ. Μάντζου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 2
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 14