Πολιτική

Πατούλης κατά Τσίπρα: Μάζεψε τις αφίσες σου!

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια και τις ζωές των πολιτών της Αττικής, τονίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία εγκαλείται ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με χθεσινοβραδινή αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορεί κανείς να είναι υπεράνω του νόμου και να τους περιφρονεί» σημειώνει η Περιφέρεια, με αφορμή την αφισοκόλληση για την ομιλία του Α. Τσίπρα, το προσεχές Σάββατο, επί του κεντρικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλεως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ. Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.)

afisatsipras

«Η Περιφέρεια δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, με την εικόνα των πόλεών μας και την ποιότητα ζωής μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Προσθέτει ακόμα ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων θα επιβάλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα για την παράνομη αφισοκόλληση, ενώ θα ακολουθήσει και άμεση προσφυγή στις δικαστικές αρχές, «για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του κράτους μας».

Ανακοίνωση και από τη ΝΔ

Για αφισορύπανση κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιλέγει να γεμίσει με αφίσες του την Αθήνα.

«Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το “ΣΥΡΙΖΑ της αφισορύπανσης και της fake οικολογίας”», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 13
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 18
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32