Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος: Μεγάλη ευκαιρία οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τη χώρα

«Με το σχέδιο που έχω καταθέσει, την πείρα που έχω και τη δυνατότητά μου να εγγυηθώ της ενότητας την επόμενη μέρα, φέρνω κάτι διαφορετικό στο τραπέζι» ανέφερε σε συνέντευξή του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Έχω πει ότι η πρώτη μου δουλειά θα είναι να επανασυνδέσω το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία μέσω κυρίως των αιρετών προοδευτικών ανθρώπων οι οποίοι μπορούν, αύριο το πρωί, να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».

Μιλώντας για την εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος τόνισε: «Οι Έλληνες επιστρέφουμε σε μία κατάσταση όπου έχουμε μία πολιτική κρίση και προμηνύεται και μία οικονομική. Απέναντι σε αυτό, καταρρέει η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να ψάχνει τον δρόμο του και οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είναι η ευκαιρία που έχει η χώρα να δει το πολιτικό σκηνικό να στέκεται σωστά στα πόδια του».

Σχετικά με τις συνεργασίες στον χώρο της Κεντροαριστεράς, ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε πως προτεραιότητα είναι να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας ώστε να μπορέσει ο χώρος να ανακάμψει.

 

«Είμαι άνθρωπος των συνθέσεων, είμαι άνθρωπος ο οποίος μ’ αρέσει να ακούω διαφορετικές απόψεις, αλλά προτεραιότητα είναι να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας. Και για να βάλουμε τάξη στο σπίτι μας χρειάζεται αυτό το όραμα που έχουμε να φτάσει σε κάθε νοικοκυριό μέσω σωστής επικοινωνίας και σωστής οργάνωσης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8