Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Προϊόν επιστημονικής φαντασίας ότι ο Μητσοτάκης πρότεινε υπουργείο στον Κασσελάκη το 2019

Προϊόν επιστημονικής φαντασίας είναι, σύμφωνα με τον Παύλο Μαρινάκη, ο ισχυρισμός του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη, ότι πριν από τέσσερα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον Κασσελάκη υπουργείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση». Ωστόσο, πρόσθεσε πως όταν «πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καλό». Συνέχισε, λέγοντας πως η είδηση στερείται σοβαρότητας. «Δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ. Καπνισάκη και κατ’ επέκταση του κ. Κασσελάκη», είπε επίσης και διερωτήθηκε: «θέλει να μας πει ο κ. Καπνισάκης και ο κ. Κασσελάκης, ότι ο κ. Μητσοτάκης πρότεινε ένα οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιοδήποτε άνθρωπο που ήταν υποστηρικτής του και που αρθρογραφούσε υπέρ του;»

Σε ερώτηση αν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κασσελάκης είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά εκείνη την περίοδο, ο ίδιος απάντησε πως αυτό που λέει ο κ. Καπνισάκης «δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα». 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καπνισάκης μιλώντας στην εφημερίδα Documento υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει πρόταση στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει υπουργείο στην πρώτη 4ετια του.

documento

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, το 2019 ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει υπουργός ενώ, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους ισχυρισμούς, την προσέγγιση ανάμεσα στους δύο έκανε ο κ. Αντώνης Διαματάρης, ο οποίος ήταν υφυπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την ομογένεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας