Πολιτική

Παύλος Μπακογιάννης – Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: “Μου λείπεις”

Μόνο με δυο λέξεις περιγράφει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το πως νιώθει ανήμερα της επετείου δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη. Ανάρτηση του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Μου λείπεις. ΚΜ”. Μόνο με αυτές τις λέξεις, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφέρεται στην επέτειο της δολοφονίας του γαμπρού του, Παύλου Μπακογιάννη, με ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως έχουμε προαναφέρει, τα δικά τους μηνύματα για την “μαύρη” επέτειο έχουν στείλει ήδη η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Υπενθυμίζουμε πως σαν σήμερα, πριν από 26 χρόνια ο δημοσιογράφος και πολιτικός, Παύλος Μπακογιάννης, πέφτει νεκρός έξω από το γραφείο του στην οδό Ομήρου, στην Αθήνα, μετά από χτύπημα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.
Το μήνυμα του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, συνοδεύεται από μία φωτογραφία των δύο ανδρών.
Δείτε το post:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη
Έρχεται πρωτοχρονιά με μπλόκα: Τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση και το «blame game» με τους αγρότες για το χάος στους δρόμους
Στο παρασκήνιο είναι διαρκείς οι επαφές κυβερνητικών και κομματικών παραγόντων με αγρότες ανά την Ελλάδα, με στόχο να υπάρξει συνεννόηση το συντομότερο δυνατόν
Αγρότες με τρακτέρ