Πολιτική

Παύλος Πολάκης στο 3ο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει ο πρόεδρος και η ΚΕ να εκλεγούν από την βάση

Ο Παύλος Πολάκης τάχθηκε υπέρ της εκλογής του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής από τη βάση του κόμματος κατά την ομιλία του στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι κάποιες συστημικές τράπεζες πρέπει να κρατικοποιηθούν.

«Η άλλη φορά πρέπει να είναι αλλιώς Η αριστερή πολιτική πρέπει να συγκρούεται αλλά και να αναδιανέμει. Πρέπει να κρατικοποιήσουμε μια με δυο συστημικές Τράπεζες ώστε να μην έχουμε τον Στουρνάρα πάνω από το κεφάλι μας.

Πρέπει ο πρόεδρος και η ΚΕ να εκλεγεί από την βάση γιατί για να υπηρετηθεί ένα τέτοιο σχέδιο πρέπει ο καπετάνιος να πλαισιωθεί από ομάδα. Αν τρέχει αυτός εμείς να πηδάμε», είπε ο κ. Πολάκης.

Άφησε μάλιστα και αιχμές εναντίον του Φραγκίσκου Κουτεντάκη λέγοντας ότι δεν μπορεί κρίσιμες θέσεις να τις έχουν άνθρωποι που βάζουν όρια στη δημοσιονομική πολιτική.

Αναφερόμενος στις προοδευτική διακυβέρνηση είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τα κόμματα να τοποθετηθούν . Τώρα εάν δεν το δεχτούν είτε γιατί είναι πιασμένοι ή κολλημένοι τότε πρέπει να πάμε σε αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα «κάγκελα» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση σε αγροτικό φορέα στην Κρήτη: «Θεσμικός κατήφορος», «Αυτή είναι η "αριστεία" της ΝΔ»
Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου συνδέουν ευθέως την επιλογή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: «Σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ μίλησε για ανάγκη ιδεολογικής αντεπίθεσης, για ενίσχυση της συνδικαλιστικής δράσης και για «επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο»
Δημήτρης Κουτσούμπας
5
Στέφανος Τζουμάκας στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαχρονική άγρια διαφθορά με πανωγραψίματα και κομπίνες – Το υπουργείο Γεωργίας όταν ανέλαβα ήταν λογιστήριο
Ο πρώην υπουργός μίλησε για ένα διαχρονικό «πάρτι» με διαχρονικές ευθύνες στην διαχείριση των αγροτικών επιδοτήσεων
Ο Στέφανος Τζουμάκας