Πολιτική

Πελώνη: «Ο Τσίπρας να μην κρύβεται πίσω από την αλληλεγγύη που όψιμα θυμήθηκε»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την κριτική που άσκησε στην εξαγγελία του πρωθυπουργού σχετικά με το μπόνους των 150 ευρώ σε όσους νέους 18-25 ετών εμβολιάζονται έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Τον κατηγορεί ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια λέγοντας «να μην κρύβεται πίσω από την «αλληλεγγύη» που όψιμα θυμήθηκε».

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Πελώνη: «Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Χαρακτηρίζει την επιβράβευση των νέων για την υπομονή που έδειξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας «εξαγορά», επειδή, όπως όλοι θυμούνται, έτσι έμαθε να μεταχειρίζεται ο ίδιος τους πολίτες.

Η κυβέρνηση προσφέρει την «Κάρτα Ελευθερίας» στη νέα γενιά, που σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες πολιτών, δεν έλαβε κάποιο αντιστάθμισμα για όσα στερήθηκε στη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων. Ταυτόχρονα, παρέχει ένα πρόσθετο κίνητρο για τον εμβολιασμό τους, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του κόσμου».

Αν ο κ. Τσίπρας διαφωνεί, ας το δηλώσει ξεκάθαρα. Κι ας μην κρύβεται πίσω από την «αλληλεγγύη» που όψιμα θυμήθηκε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7