Πολιτική

Πέτσας για Τσίπρα: «Λες και ζει σε άλλο πλανήτη»

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη» το σχόλιο με το οποίο απαντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Απαντώντας στη συνέντευξη Τύπου του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Στέλιος Πέτσας σχολιάζει: «Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

Click4more: Ο Κικίλιας απαντά στον Τσίπρα: «Θλιβερή η αγωνιώδης προσπάθεια μικροπολιτικής εκμετάλλευσης…»

Απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33