Πολιτική

Πέτσας: «Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα – Έρχονται περιορισμοί σε χρόνο μετακινήσεων και αριθμό SMS» (video)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, 01.04.2020, στο Open και αναφέρθηκε στα νέα αυστηρότερα μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

Τα μέτρα αυτά, όπως ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στοχεύουν να βάλουν φρένο στις καταχρήσεις και στην αλόγιστη χρήση SMS στο 13033, όχι να περιορίσουν περαιτέρω τους συνεπείς πολίτες.

Ξεκάθαρος ο Πέτσας

«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων έχει αγκαλιάσει αυτά τα δύσκολα μέτρα, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να αποφύγουμε τη διασπορά του κορωνοϊού», ανέφερε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε:

«Οι συνεπείς δεν είναι κορόιδα. Θα πρέπει όλοι να μένουμε στο σπίτι. Όσοι κάνουν κατάχρηση για να είναι όλη την ημέρα έξω, θα νιώσουν σύσφιξη των μέτρων».

Click4more: Μητσοτάκης στο CNN για τον κορονοϊό: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας – Πήραμε έγκαιρα τα σωστά μέτρα κι αποφύγαμε τα χειρότερα» (video)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «τέτοιου είδους μέτρα είναι να υπάρξει ένας περιορισμός στην ώρα που μπορεί να βγαίνει κανείς, δηλαδή να υπάρχει ένα δίωρο, ένα τρίωρο για μία συγκεκριμένη μετακίνηση, και ένας άλλος περιορισμός που μπορεί να μπει είναι ότι δεν μπορεί να βγαίνει κανείς για περισσότερες από 1-2 φορές για συγκεκριμένες αιτίες».

Οι σχετικές ανακοινώσεις, όπως διευκρίνισε ο κ. Πέτσας, «είναι ένα θέμα των επόμενων 2-3 ημερών το πολύ».

Δείτε όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σήμερα η κηδεία του στην Ημαθία – Η επιθυμία της οικογένειάς του για ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων
«Αυτό θα ήθελε και ο αγαπημένος μας Απόστολος που σε όλη του τη διαδρομή στάθηκε δίπλα σε αυτούς που είχαν ανάγκη και χρειάζονταν βοήθεια», ανέφερε η οικογένεια του
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος