Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: “Βρήκε χρόνο… μόνο για την εμμονική ακροδεξιά ατζέντα”!

Πριν καλά - καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει την πρώτη του δήλωση μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του, ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά με... δηλητηριώδη σχόλια!

«Ο κ. Μητσοτάκης στη σημερινή του ομιλία μας είπε ότι “δεν έχει χρόνο να απαντήσει” στα κρίσιμα ερωτήματα για το ασφαλιστικό, για αφορολόγητο, τη 13η σύνταξη, για πλεονάσματα που ανεβάζει ξανά στο 3,5% απορρίπτοντας το σχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για 2,5% από το 2020», σχολίαζαν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον… χρόνο του Μητσοτάκη

Και συμπλήρωναν, «δε βρήκε επίσης χρόνο να απαντήσει ούτε για προσλήψεις σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι».

Click4more: Τσίπρας: Φουλ επίθεση εναντίον Μητσοτάκη! Αφορολόγητο, ΕΝΦΙΑ και… Εκάλη! video

Αντιθέτως, έλεγαν οι ίδιες κομματικές πηγές, «βρήκε χρόνο μόνο να μας πει ότι θα πουλήσει τα φιλέτα της ΔΕΗ, θα ακυρώσει στην πράξη τη μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια μέσω του εξορθολογισμού των τιμολογίων, καθώς και ότι η εμμονή στην ακροδεξιά ατζέντα της τάξης και ασφαλείας αποτελεί προοδευτική πολιτική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
46
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6