Πολιτική

Πήραν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο του Γιώργου Σταθάκη! [pics]

Η φράση κλισέ "απίστευτο κι όμως αληθινό" ταιριάζει γάντι στην είδηση που μόλις έγινε γνωστή! Η δημοτική αστυνομία πήρε τις πινακίδες του υπουργικού αυτοκινήτου του Γιώργου Σταθάκη για παράνομο παρκάρισμα!

Όλα έγιναν το πρωί κατά την διάρκεια της συνάντησης της Ντέλιας Βελκουλέσκου της σκληρής του ΔΝΤ, με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η δημοτική αστυνομία είχε βγει παγανιά και αφαιρούσε τις πινακίδες από όλα τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Αμερικής.

Και δεν γλίτωσε ούτε το υπουργικό αυτοκίνητο. Όταν η ασφάλεια του υπουργού το πήρε χαμπάρι ήταν αργά. Για την ιστορία, το αυτοκίνητο της Ντέλιας Βελκουλέσκου την γλίτωσε διότι πήγε στο υπόγειο παρκινγκ της τράπεζας….

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

πηγη φωτο: EUROKINISSI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία