Πολιτική

Πήραν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο του Γιώργου Σταθάκη! [pics]

Η φράση κλισέ "απίστευτο κι όμως αληθινό" ταιριάζει γάντι στην είδηση που μόλις έγινε γνωστή! Η δημοτική αστυνομία πήρε τις πινακίδες του υπουργικού αυτοκινήτου του Γιώργου Σταθάκη για παράνομο παρκάρισμα!

Όλα έγιναν το πρωί κατά την διάρκεια της συνάντησης της Ντέλιας Βελκουλέσκου της σκληρής του ΔΝΤ, με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η δημοτική αστυνομία είχε βγει παγανιά και αφαιρούσε τις πινακίδες από όλα τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Αμερικής.

Και δεν γλίτωσε ούτε το υπουργικό αυτοκίνητο. Όταν η ασφάλεια του υπουργού το πήρε χαμπάρι ήταν αργά. Για την ιστορία, το αυτοκίνητο της Ντέλιας Βελκουλέσκου την γλίτωσε διότι πήγε στο υπόγειο παρκινγκ της τράπεζας….

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

πηγη φωτο: EUROKINISSI

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη για «σεξιστική συμπεριφορά» προς τη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου
«Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει άμεσα τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη λόγω της απαράδεκτης σεξιστικής συμπεριφοράς της οποίας έγινα μάρτυρας χθες στο στούντιο του OPEN»
Στέφανος Κασσελάκης
5
Οι εξελίξεις με τα Στενά του Ορμούζ στη συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής
«Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά, χωρίς τέλη διέλευσης ή άλλα εμπόδια», επισήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Hussein al-Sheikh
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος