Πολιτική

Ποιός θεωρεί τον Κ. Καραμανλή εφεδρεία για τη χώρα

"Όταν όλα μοιάζουν στη χώρα χαμένα, το να παραμένουν ζωντανά κάποια πολιτικά ονόματα ίσως έχει μεγάλη σημασία για την ίδια τη χώρα. Θεωρώ ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι εφεδρεία για τη χώρα", ανέφερε.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εφεδρεία για τη χώρα θεωρεί τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γ. Κοντογιάννης. Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό Flash, είπε πως ο κ. Καραμανλής είναι πολιτική εφεδρεία για τη χώρα και ότι η πορεία των πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δικαιώνει πρόσωπα που κατά καιρούς αδικήθηκαν.

Αίσθηση προκαλεί όμως και η απάντησή του για το θέμα των υποκλοπών καθώς επίσης υπερασπίστηκε τον Κώστα Καραμανλή διατυπώνοντας όμως παράλληλα σειρά ερωτημάτων με αιχμές για τη σκοπιμότητα των υπευθύνων αλλά και πολιτικών προσώπων χωρίς να τα κατονομάσει.

“Καλό είναι να σκεφτούμε πότε ξεκίνησαν οι υποκλοπές. Έχουν σχέση με την πολιτική των αγωγών και το οικονομικό άνοιγμα προς τη Ρωσία, για τη ματαίωση του οποίου έδιναν διαβεβαιώσεις στον αμερικανό πρέσβη Έλληνες πολιτικοί που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν την Ελλάδα; Έχουν σχέση μήπως με την έναρξη της πορείας του βέτο στο Βουκουρέστι για το θέμα των Σκοπίων;”, αναρωτήθηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου
Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία από το Αγαθονήσι: «Κλιμακώνονται οι αναθεωρητικές βλέψεις με ανύπαρκτα δικαιώματα»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε από το Ανατολικό Αιγαίο ότι όλα τα ελληνικά νησιά έχουν τα δικαιώματα που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας
Νίκος Δένδιας