Πολιτική

“Πόλεμος” Χρηστίδη – Καμμένου για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την 17 Νοέμβρη

Αντιδράσεις προκάλεσε η φράση του Αλέξης Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ο οποίος παραλλήλισε τις κατηγορίες για ηθική αυτουργία της κυβέρνησης για την επίθεση στον ΣΚΑΪ, με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου για σχέσεις του με την 17 Νοέμβρη.

Ο εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, σχολίασε αναφέροντας πως “το πιστόλι που χρησιμοποίησε η δεξιά για να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και να τον συνδέσει με τη 17Ν, σήμερα, το έχει ο κ. Τσίπρας στο δικό του θηκάρι και λέγεται Πάνος Καμμένος”.

Η απάντηση του Καμμένου ήταν άμεση, λέγοντας πως ουδέποτε εξαπέλυσε τέτοιες κατηγορίες για τον Ανδρέα Παπανδρέου, και μάλιστα όσοι τότε το έλεγαν αυτό, καταδικάστηκαν ως συκοφάντες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καραχάλιος: Ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ενωθούν σε κόμμα οι ΑΝΕΛ και το Κύμα με πρόεδρο τη Μαρία Καρυστιανού – «Παλαβομάρες»
«Αυτή ήταν συμβολικά η ανισόρροπη ιδέα του Πάνου! Να μας προσφέρει το κουφάρι των ΑΝΕΛ και η Μαρία να το συγχωνεύσει με το Κύμα και σε ρόλο αντιπροέδρου άλλη σεβαστή κυρία. Τα έκανε όλα μπάχαλο»
Ο Νίκος Καραχάλιος 5
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 52