Πολιτική

“Πραξικόπημα” της…πλάκας – Ποιοι και γιατί αναζητούν “λοχία”

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανώτεροι και ανώτατοι στρατιωτικοί γελάνε με όσα δήθεν ξανα”αποκαλύφθηκαν” περί “πραξικοπήματος”. Μόνο που γελάνε πικρά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γιατί η επιμονή μέρους του πολιτικού συστήματος στην “κατασκευή” μιας ιστοριας που …αναζητά έναν “λοχία”, δεν πλήττει μόνο τις ΕΔ. Δείχνει την κατάρρευση και την κατάντια του πολιτικού συστήματος.

Αναζητούν έναν …εχθρό ,έναν …βάρβαρο ,έναν “μπαμπούλα” για να τον δείξουν στους πολίτες και μετά να αναλάβουν οι πολιτικοί μας τη…σωτηρία μας! Δεν έχουν καταλάβει προφανώς -ακόμη- ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που να τρομάζει τους πολίτες από αυτούς τους ίδιους! Αυτούς που τώρα μέσα στην σφοδρότατη πολιτική,οικονομική και κοινωνική κρίση που περνά η χώρα εξακολουθούν να πολιτεύονται με όρους “επικοινωνιακούς” και μικροκομματικούς. Με στόχο την επανεκλογή τους οι βουλευτές και την πολιτική τους σωτηρία οι υπουργοί της κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μπρα ντε φερ» Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86 και τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Ιδιαίτερα επίκαιρη γίνεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για αναθεώρηση του άρθρου 16, επιχειρώντας να κατοχυρώσει το μη κερδοσκοπικό του χαρακτήρα των μη κρατικών πανεπιστημίων
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής