Πολιτική

Προειδοποίηση Πολύδωρα στην κυβέρνηση: Θα καταψηφίσω τον φόρο ακινήτων αν…

Ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση έστειλε ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να καταψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο, αν δεν γίνουν αλλαγές στον φόρο ακινήτων.

“Πρόκειται για υπερφορολόγηση, δήμευση περιουσιών σε έναν ορατό χρόνο από μια δεύτερη, τρίτη, τέταρτη φορολόγηση. Δεν θα μπορεί κανένας να κρατήσει την περιουσία του και επέρχεται εν τοις πράγμασι μια δήμευση, ύπουλη, απάνθρωπη, έξω από την ελληνική ψυχολογία και κουλτούρα της ιδιοκτησίας. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο” είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο “γαλάζιος” βουλευτής.

Έτσι, έστειλε μήνυμα στο Μαξίμου πως όλα είναι ανοιχτά ως προς τη στάση του αν το οικονομικό επιτελείο φέρει προς ψήφιση διατάξεις που επιβαρύνουν κυρίως τον αγρότη, αλλά και τον κάτοχο μικρής περιουσίας. “Εάν δεν αλλάξουν και μου λένε «πάρ’ το ή φύγε» θα πράξω ανάλογα” είπε με νόημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρίλερ με τον φόρο ακινήτων – Τον μάζεψαν άρον, άρον από τη Βουλή – Από… βδομάδα η ψήφιση

ΠΟΜΙΔΑ: Αδύνατη η καταβολή του διπλού φόρου στα ακίνητα

Μπηχτές ακόμα και από τον Θεοχάρη για τον φόρο ακινήτων!

Στην Βουλή σήμερα ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων

Σε έξι δόσεις θα πληρωθεί ο νέος φόρος ακινήτων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – Το 54,3% δεν εμπιστεύεται κανέναν πολιτικό αρχηγό να ηγηθεί της προοδευτικής παράταξης
Το 13,5% των πολιτών θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ηγηθεί της «κατακερματισμένης» προοδευτικής παράταξης και να την οδηγήσει στην κυβέρνηση
Κάλπη
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Ξεπέρασε κάθε χυδαιότητα ο Φλωρίδης, να παραιτηθεί άμεσα»
O Γιώργος Φλωρίδης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιτεθεί στην Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσιοποίησε τα ονόματα τεσσάρων γυναικών που βιάστηκαν παραβιάζοντας έτσι τα προσωπικά δεδομένα
Το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ 2
Παύλος Μαρινάκης για τις απειλές που κατήγγειλε η Μαρία Καρυστιανoύ: Όταν λέμε ότι κάποιος θέλει να μας σκοτώσει τα παιδιά, και θέλουμε αυτό να ερευνηθεί, λέμε ονόματα
«Έχω απόλυτο σεβασμό σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της και έχουμε κάθε λόγο να μην είμαστε από πριν αρνητικοί σε κάτι το οποίο λέγεται στο δημόσιο διάλογο»
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης 3