Πολιτική

Πρόστιμο σε βουλευτή της ΝΔ που παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα

Και τα άκουσε και έβαλε το χέρι στην τσέπη βουλευτής της ΝΔ ο οποίος πιάστηκε να παραβιάζει τα περιοριστικά μέτρα

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.
Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής ήταν σε λόμπι ξενοδοχείου στο Κολωνάκι με έναν δημοσιογράφο. Εκεί, μπήκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και έκοψε πρόστιμα σε όλους αφού θεώρησαν ότι παραβίαζαν τα μέτρα. Ο βουλευτής έδειξε την ταυτότητά του και μέλος του κλιμακίου αντέδρασε καθώς θεώρησε ότι η κίνηση αυτή ήταν επίδειξη ισχύος εκ μέρους του.

Τους εξήγησαν μάλιστα ότι τα λόμπι και τα μπαρ των ξενοδοχείων είναι κλειστά και τα ξενοδοχεία λειτουργούν μόνο για διαμονή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής κάγχασε και είπε ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων και πως ως βουλευτής δεν υπόκειται σε περιορισμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βαθαίνει το χάσμα Νίκου Ανδρουλάκη - Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ, φουντώνει η γκρίνια για τον στόχο της πρώτης θέσης
Πολλοί θεωρούν ότι το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι ότι εάν δεν καταφέρει να φέρει το κόμμα στην πρώτη θέση θα αμφισβητηθεί ως αποτυχημένος
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας
Στη Ρώμη για επαναδιαπραγμάτευση με τη Hellenic Train o Κυρανάκης: Σύγχρονα τρένα «και όχι “σαπάκια”» θέλει η κυβέρνηση
Η επίσκεψη Κυρανάκη είναι ουσιαστικά προπαρασκευαστική της επίσκεψης που προγραμματίζει να έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Ρώμη για συνάντηση με την ομόλογο του, Τζόρτζια Μελόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1