Πολιτική

Η πρόταση έκπληξη των δικηγόρων του τούρκου αξιωματικού για το άσυλο

Το θέμα της νομιμότητας ή όχι της διοικητικής κράτησης του Τούρκου αξιωματικού στον οποίο χορηγήθηκε άσυλο και στην συνέχεια μετά από αίτημα της Κυβέρνησης «πάγωσε», εξετάζεται από το Διοικητικό Πρωτοδικείο. Εκτός απροόπτου η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί αύριο.

Σήμερα οι δικηγόροι του Τούρκου αξιωματικού προσήλθαν ενώπιον του Προέδρου Υπηρεσίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου και υποστήριξαν οτι η συνέχιση της κράτησης του, είναι παράνομη και αυθαίρετη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικηγόροι πρότειναν την υποχρεωτική διαμονή τόσο του συγκυβερνήτη όσο και των υπολοίπων 7 σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας ώστε η Αστυνομία να μπορεί να τους επιτηρεί για λόγους ασφαλείας.

Η διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας της κράτησης κινήθηκε αυτεπαγγέλτως, όπως ισχύει για όλες τις περιπτώσεις διοικητικής κράτησης και μπορεί να προσβληθεί από τον αλλοδαπό σε επόμενο στάδιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης άκουσε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά – «Το 2026 να φέρει υγεία, ευημερία, σταθερότητα»
Τα μέλη της αδελφότητας Κεφαλληνίων και Ιθακήδιων έδωσαν συμβολικά στον Νίκο Ανδρουλάκη μία φωτογραφία από το 1995, που εικονίζει μέλη της χορωδίας της αδελφότητας να λένε τα κάλαντα στην ίδια αίθουσα
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης