Πολιτική

Reuters – Γερμανία: Αν κρίνουμε πως η συμφωνία δεν είναι βιώσιμη…

Η Γερμανία θα εξετάσει τη συμφωνία με την Ελλάδα για το τρίτο πακέτο διάσωσης τις επόμενες ημέρες για να διασφαλίσει ότι θα είναι βιώσιμο για πολλά χρόνια, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο υφυπουργός Οικονομικών της χώρας Γενς Σπαν

«Έχει καθοριστική σημασία να αποτελέσει αυτό μια βάση για τα επόμενα χρόνια. Δεν μπορεί απλά να διαρκέσει μερικούς μήνες. Η ανάπτυξη και οι ελκυστικές και αξιόπιστες συνθήκες για περισσότερες επενδύσεις πρέπει να είναι ο στόχος», δήλωσε ο Σπαν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό για την Γερμανία να συνεχίσει να συμμετέχει το ΔΝΤ και να συμφωνήσει με την αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και των μεταρρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η μπάλα στην εξέδρα – Οι απειλές Βορίδη και Αυγενάκη έπιασαν τόπο
«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης 2
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 1998 μέχρι σήμερα η πρόταση της ΝΔ - Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στόχος είναι «να αναζητηθούν και να ερευνηθούν όλες οι παθογένειες, να εντοπιστούν τα προβλήματα και να υπάρξει πλήρης κάθαρση και διαφάνεια, προς όφελος του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 211