Πολιτική

Σακελλαρίδης: Όνειρα εαρινής νυκτός τα σενάρια Σαμαρά

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Bloomberg, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Σενάρια για κυβέρνηση μνημονιακής ενότητας, που απεργάζονται τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και διάφορα κέντρα και παράκεντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι όνειρα εαρινής νυκτός”, τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Για να προσθέσει πως ο πρόεδρος της ΝΔ “δηλώνει πρόθυμος για κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα συνεχίσει το ημιτελές έργο του. Αυτό, ευτυχώς, έμεινε ανολοκλήρωτο στις 25 Γενάρη. Σήμερα ο ελληνικός λαός φαίνεται να αποδοκιμάζει ακόμη περισσότερο την κυβερνητική του θητεία και να στηρίζει ακόμη περισσότερο την σημερινή κυβέρνηση, ανεξάρτητα από την πρόσφατη ψήφο του”.

Στη συνέντευξή του, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως δεν είναι καθόλου βέβαιος ότι ο Α. Τσίπρας επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ, αλλά ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να στηρίξει μια κυβέρνηση που θα διασφαλίσει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης
Η Γιαννακοπούλου «γλέντησε» την Παπαδοπούλου on air: «Άννα, ήσουν στο ΠΑΣΟΚ, αυτό μπορείς να το απαντήσεις κι εσύ»
Αιχμηρός διάλογος για την «εντιμότητα», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να υπενθυμίζει στην αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ την προηγούμενη πολιτική της διαδρομή
Παπαδοπούλου και Γιαννακοπούλου
8