Πολιτική

Σακελλαροπούλου για Θόδωρο Τσελίδη: Μια νίκη που μας κάνει περήφανους – Τα συγχαρητήρια Κασσελάκη, Ανδρουλάκη

Συγχαρητήρια της προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Τζούντο, το πρώτο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και κάνει λόγο για «Μια νίκη που δίνει σε όλους μας χαρά και μας κάνει περήφανους!».

Ανάρτηση για την κατάκτηση του μεταλλίου στο τζούντο από τον Θοδωρή Τσελίδη έκανε και ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγχαρητήρια Θοδωρή Τσελίδη. Μας γέμισες με χαρά και υπερηφάνεια», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σε ανάρτηση του στο «Χ» για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τζούντο από τον Έλληνα αθλητή.

Συγχαρητήρια ανάρτηση και του Νίκου Ανδρουλάκη, για την επιτυχία του Θοδωρή Τσελίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Το πρώτο μας μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι! Θερμά συγχαρητήρια στον πρωταθλητή μας του τζούντο, Θοδωρή Τσελίδη!», αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Υπενθυμίζεται πως τα συγχαρητήριά του στον Θόδωρο Τσελίδη για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, είχε δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο «Χ».

«Ο Θοδωρής Τσελίδης είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο, κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο για την πατρίδα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!», ανέφερε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός. «Θερμά συγχαρητήρια Θοδωρή, είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι!», τόνιζε ο πρωθυπουργός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 39
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221